21. nov. 2023 - 16:19

26-årig knivdræbt: Mistænktes mor græder i rettenEn 23-årig mand er varetægtsfængslet i fire uger for drabet på en 26-årig mand natten til tirsdag

Under et grundlovsforhør tirsdag eftermiddag var begge den 23-årige drabssigtedes forældre til stede i Retten i Herning.

Særligt moren var ramt at situationen, da hun stod i tårer uden for retsbygningen.

Det skriver TV MidtVest, der befandt sig til grundlovsforhøret.

Der var tilsyneladende også ondt blod mellem det 26-årige afdøde offers bror og den drabssigtede.

Broren var nemlig også at finde på tilhørepladserne, og de to nedstirrede hinanden under grundlovsforhøret.

“Det var tydeligt, at der var et eller andet imellem dem. Det tydede på, at de kendte hinanden,” siger TV MidtVests journalist i retten Jakob Fenger.

SE OGSÅ: UDVIST: TRE MÆND IDØMMES OVER 20 ÅRS FÆNGSEL I ALVORLIG SAG

Den 23-årige mand er sigtet for at have dræbt den 26-årige mand natten til tirsdag under et knivstikkeri på forsorgshjemmet Potentiale Hotellet lige uden for Herning. Han blev anholdt i nat klokken 02.23.

“Manden er sigtet for manddrab ved at have stukket den afdøde adskillige gange på kroppen,” fortæller specialanklager Linette Lysgaard fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Den sigtede nægtede sig skyldig i at have dræbt den 26-årige, men dommeren valgte alligevel at varetægtsfængsle ham i fire uger på baggrund af politiets efterforskning, og da der er begrundet mistanke for, at han er drabsmanden.

SE OGSÅ: AMAGER: 29-ÅRIG SKUDT I HOVEDET PÅ KLOS HOLD

Forældrene til den drabssigtede oplyser til TV MidtVest, at deres søn har boet på Potentiale Hotellet i en uge.

Han er ifølge forældrene en ung mand med misbrugsproblemer i form af kokain og hash – og så har han tidligere siddet i fængsel.ANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER