18-årig mishandlet i lejlighed: Kidnappere kræver kvart million fra forældrene

I en sag om frihedsberøvelse og afpresning af en 18-årig mand i en lejlighed i Randers blev tre unge lørdag aften varetægtsfængslet af en dommer.

De tre – en kvinde på 18 og to mænd på 19 og 24 år – skal sidde i arresten i de næste fire uger, bestemte Retten i Randers ifølge Østjyllands Politi.

Sagen drejer sig om, at den unge mand angiveligt blev holdt fanget i et døgn mellem 4. og 5. juni, har Randers Amtsavis rapporteret.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Illustrationsfoto

Under de mange timer ufrivillige ophold i lejligheden blev han både slået og sparket. Efter at være sluppet fri havde han masser af blå mærker, ligesom han blødte fra munden, skriver Randers Amtsavis om den sigtelse, som politiet har rejst.

Angiveligt skulle gruppen have forlangt 250.000 kroner for at lade ham gå, mener politiet.

I øvrigt blev offerets forældre ifølge politiet også involveret. De fik besked om, at hvis de ikke betalte, ville sønnens fingre blive klippet af.

Den unge blev ifølge sigtelsen holdt fanget i en lejlighed i Randers fra om eftermiddagen 4. juni til næste dags eftermiddag.

Hvad der satte en stopper for forløbet, er ikke blevet oplyst i den åbne del af retsmødet.

Søndag er status, at i alt fem personer er varetægtsfængslet i sagen. Forleden blev også en kvinde på 48 år og en mand på 36 fængslet af retten, skriver Randers Amtsavis.

Men endnu en person deltog ifølge politiets mistanke i forbrydelsen. Han er søndag endnu ikke blevet anholdt, oplyser politiet.