28. aug. 2023 - 10:35

18-årig havde stoffer i bilen da han påkørte og dræbte kvinde: Nu er han løsladtEn 26-årig kvinde, der torsdag blev ramt af en bil i krydset Oddervej og Hestehavevej i Højbjerg afgik i weekenden ved døden.

Det oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Annonce

Den 18-årige fører af bilen blev anholdt kort efter uheldet og fredag blev han testet for, om han havde stoffer i blodet.

Politiet mistænkte den 18-årige mand for at være påvirket af stoffer, fordi der blev fundet flere pakker med tramadolpiller i bilen.

LIGE NU LÆSER ANDRE: ET SAMLET CHRISTIANIA VIL HAVE PUSHER STREET ENDEGYLDIGT LUKKET

Resultatet af screeningen har vist, at den unge mand ikke har været påvirket på tidspunktet, hvor han ramte den 26-årige kvinde.

Derfor er han nu blevet løsladt.

Annonce

LÆS OGSÅ: 26-ÅRIG KVINDE DØD I FÆRDSELSULYKKE: NU LÆGGER FOLK BLOMSTER PÅ STEDET

“Fredag forelå der en første screening af blodprøve, og da den ikke indikerede, at den 18-årige skulle have haft narkotika i blodet, blev han løsladt, da den juridiske vurdering er, at der ikke er grundlag for at varetægtsfængsle ham”, skriver politiet i pressemeddelelsen.

Han er dog stadig sigtet for uagtsom manddrab og for at være i besiddelse af stoffer med henblik på videreoverdragelse.

Politiet afventer fortsat det endelige resultat af prøven. Skulle det vise sig, at manden havde haft stoffer i blodet, vil der blive foretaget en ny juridisk vurdering.

Annonce


ANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER