15-årig tvunget ind i bil: 3 mænd efterlyst

En 15-årig person er blevet tvunget ind i en bil. Politiet leder efter tre unge mænd.

Knive blev trukket frem, og den 15-årige blev udsat for vold.

Det skete lige efter, at han var blevet tvunget ind i bilen.

Den 15-årige dreng var på vej hjem.

Det skriver TV Midtvest

‘En lille, sort Ford kørte op på siden af drengen, hvori der sad tre unge mænd. Den 15-årige troede i første omgang, at det var hans storebrors venner, men fandt efter kort tid ud af, at han ikke kender dem, fortæller politiassistenten til mediet.

Politiet fortæller, at han blev tvunget ind i bilen, hvorefter de tre mænd truede ham og sagde, at han skulle finde sit hævekort frem. Han havde det ikke på sig.

De kørte hjem til den 15-åriges forældre, fortæller politiet til mediet.

Her skulle de finde kortet, så de kunne hæve penge på det.

Her havde han en mulighed for at sætte sine forældre ind i situationen, drengen fortæller dog, at han ikke turde fortælle sine forældre noget på tidspunktet.

Herefter har de tre mænd overført penge til den 15-åriges kort – og derefter hævet pengene.

‘Det er penge, som kommer fra to kvinder, som har troet, at de har købt nogle varer på nettet, men de er i stedet blevet svindlet. Så der er altså tale om hvidvaskning,’ siger politiassistenten til TV Midtvest.

Drengen kom gående ad Dalgas Allé i Skive.

Mediet bringer også et signalement af de tre forskellige gerningsmænd, som politiet har oplyst. Det lyder således:

‘Den første er cirka 20 år, spinkel kropsbygning, har brunt mellemlangt hår, mellemøstligt udseende, et gedeskæg og en tyk bandage om højre pegefinger. Tirsdag aften havde han, ifølge den 15-årige dreng, en gul Nike-trøje med sorte striber og en sort halsedisse. I bilen havde han en kniv.

Den anden mand har politiet ingen alder på, men han har brunt krøllet hår, der var sat op i en knold, mellemøstlig af udseende og et stort gedeskæg.

Den tredje og sidste mand, har et mellemøstligt udseende, og havde tirsdag aften en sort Haglofs-regnjakke på, sorte Nike-bukser og sorte Nike-sko. Han havde i bilen en foldekniv.’

Circle K har netop åbnet op for en en vanvittig mulighed. For mange kan det beskrives som en drøm. Læs historien her.