06. maj. 2023 - 10:24

12-årig legede med ild: Nu er familiens hus brændt ned til grundenArkivfoto

En villa på Lille Volstrupvej i Godthåb syd for Aalborg er blevet brændt ned til grunden efter en 12-årig dreng lege med ild i familiens skur.

Det oplyser Nordjyllands Politi til Nordjyske lørdag morgen.

Annonce

Skuret, som drengen legede i, stod tæt op ad familiens hus, og da flammerne kom ud af kontrol, løb den unge dreng ind til familien og advarede dem. Derefter kom familien ud af huset og ingen har været i fare i forbindelse med branden. Villaen kunne dog ikke reddes, fortæller vagtchefen hos Nordjyllands Politi.

LIGE NU LÆSER ANDRE: KØBENHAVN: 24-ÅRIG PÅKØRER CYKLIST UNDER SKÆNDERI

“Han kom selv ind og advarede familien, da han ikke havde kontrol over det. De kom hurtigt ud, og ingen har på noget tidspunkt været i fare. Men huset er brændt ned til grunden,” fortæller vagtchef Bruno Brix fra Nordjyllands Politi til Nordjyske.

Det kraftige blæsevejr gjorde slukningsarbejdet besværligt for brandvæsnet, og flammerne spredte sig hurtigt til huset. Også naboejendommen var i fare for at blive antændt, da flammerne blev blæst over på nabogrunden.

Varmen fra flammerne var så tæt på nabogrunden, at termoruderne blev knust og væggen blev meget varm. Men grundig forberedelse og hurtig reaktion fra brandfolkene gjorde, at naboejendommen ikke blev yderligere beskadiget af branden.

Annonce

Drengen skal nu afhøres af Nordjyllands Politi.ANDRE LÆSER OGSÅ