Dansk skuespiller forlader Netflix-hit

Rygtet om, at danske Kim Bodnia forlader Netflix-universet, har floreret i flere dage.

Den danske skuespiller vender ikke tilbage i fjerde sæson af Netflix-serien. Det har hans manager netop bekræftet.

Danske Kim Bodnia har været en del af Netflix-hittet The Witcher siden anden sæson, men den 59-årige skuespiller vender ikke tilbage i fjerde sæson af det drabelige univers.

Det bekræfter Kim Bodnias manager, Ivan Rosenschein, over for Ekstra Bladet.

Selve karakteren vil dog indgå i rollelisten til den kommende sæson, men det bliver altså en anden skuespiller, der overtager rollen som Vesemir.

Rygtet om, at danske Kim Bodnia forlader Netflix-universet, har floreret i flere dage. Mediet Redanian Intelligence, der følger fantasy-serier som The Witcher og Game of Thrones, tæt delte tidligere rygtet.

Ifølge skuespillerens manager er der dog en grund til hans bortgang fra serien.

Kim Bodnia er nemlig i gang med optagelserne til en anden Hollywood-produktion, hvor han skal spille overfor verdensstjernen Brad Pitt i filmen F1.

‘Kim er i gang med at optage F1-filmen med Brad Pitt. På grund af strejken sidste år blev denne produktion udskudt, og derfor blev hans tidsplan også ændret, og desværre kolliderede optagelsestiderne på Witcher 4 med F1-filmens tidsplan,’ skriver Ivan Rosenschein i en mail til mediet.

Flere erstatninger i Netflix-hittet

Allerede inden meldingen om hans bortgang har The Witcher været ramt af erstatninger blandt de største karakterer.

Hollywood-stjernen Henry Cavill skal nemlig heller ikke spille hovedpersonen Geralt i den kommende sæson af Netflix-serien. Han er blandt andet kendt for sin rolle som Superman i Man of Steel og Batman v Superman.

Henry Cavill bliver erstatet af en anden Hollywood-stjerne – nemlig den australske skuespiller Liam Hemsworth. Han er bedst kendt for sin rolle som Gale Hawthorne i Hunger Games-serien.

Desuden er han bror til Chris Hemsworth, der spiller Thor i Marvels Avengers-univers.

Streaminggiganten hæver prisen for danske brugere. Dette skyldes, at Netflix fremadrettet vil satse på et nyt indhold.