Mads Vad overvejer farvel til Vild med dans

Illustrationsfoto.

Efter mange år som danser i Vild med dans overvejer Mads Vad, om denne sæson bliver hans sidste. Han ønsker nemlig at prioritere sin familie.

Fredag aften kunne Mads Vad og dansepartneren May Lifschitz ånde lettet op, da deres navne blev råbt op.

De gik direkte videre i Vild med dans og undgik dermed omdansen. I sidste uge var parret nemlig i omdans, og de havde frygtet, at det ville ske igen.

Mads Vad prøver i høj grad at nyde hvert et øjeblik i Vild med dans. Han har mere eller mindre været med i programmet siden 2006. Derfor overvejer han kraftigt, om dette skal være hans sidste sæson.

‘Min lille dreng skal starte i skole efter sommerferien. Jeg går med tanker, om det her skal være min sidste sæson, så jeg vil bare så gerne have lov til at være her længe,’ fortalte Mads Vad til HER&NU efter showet fredag aften.

Familie er første prioritet for Mads Vad

For Mads Vad er hans første prioritet nemlig sin søn og familien, og han vil gerne være der for dem.

‘Siden Xander blev født, har jeg vidst, at når han skulle starte i skole, så kan jeg ikke misse første skoledag. Jeg vil gerne være der for ham og snakke om, hvordan det går, og når jeg laver “Vild med dans”, så ser jeg min familie en gang om lørdagen. Jeg elsker det jo og ville med glæde lave 17 sæsoner mere, men jeg ved også, der sker nogle ting i mit liv, som gør, at det her sagtens kan blive min sidste,’ fortsætter han. 

Danseren er dog glad for, at han får lov at dele dansegulvet med May Lifschitz. Især hvis det skulle vise sig at blive hans sidste sæson.

‘May repræsenterer noget vigtigt i mit liv. Hun har lært mig, at man ikke skal sætte folk i kasser, og at man kan være rigtig mange ting i den samme krop,’ afslutter Mads Vad. 

Pinlige øjeblikke i Vild med dans: ‘Jeg bliver stangliderlig’.