Gratis brunsviger resulterer i bøderegn

Torsdag den 10. oktober fejres Brunsvigerens Dag i Odense med deltagelse af over 100 fynboer. Politiet kommer dog med en opfordring.

I dag er det Brunsvigerens Dag. Hvis du har en stærk trang til at gnaske løs, har du nu den perfekte undskyldning.

Især på Fyn har brunsvigeren en særlig plads i fynboernes hjerter. Delikatessen har nemlig sin oprindelse på Fyn og er øens mest ikoniske kage.

Og det lader dog også til, at fynboerne har taget beskeden til sig. Mere end 100 personer er nemlig draget af sted mod Kold College i Odense i forbindelse med mærkedagen.

Kold College er en dansk uddannelsesinstitution beliggende i Hjallese i det sydlige Odense.

Skolen udbyder erhversuddannelser inden for levnedsmiddel, jordbrug og mejeri, akademiuddannelser samt den tekniske gymnasieafdeling Fyns Naturvidenskabelige Gymnasium.

I anledning af Brungsvigerens Dag fejrer udddannelsesinstitutionen mærkedagen med gratis brunsviger.

Dette har dog også fået et uheldigt udfald for nogle af de fremmødte. Fyns Politi kommer i hvert fald med følgende opsang på det sociale medie X.

‘Vi er i nu tilstede ved Kold College, Landbrugsvej i Odense, hvor vi er i gang med at sætte P-afgifter på over 50 biler, som holder ved P-forbud. Skulle der være en enkelt eller to, som vil skynde sig at flytte bilen, så får vi en patrulje fri til andre opgaver.’

De gratis brunsvigere har nemlig gjort fynboerne uopmærksomme på parkeringsreglerne, og mange fremmødte holder ulovligt parkeret tæt på skolen.

Fyns Politi har været i gang med at uddele mere en 50 p-bøder, men inden da har de opfordret til at flytte bilerne

Det vides dog ikke, hvor mange der har lyttet til politiets opfordring.

En helt særlig dag: Gæt, hvem der har fødselsdag i dag.

ONP.