FCK har svært ved at afgøre kampene: “Det er ikke godt nok”

Det var alt endet end tilfredsstillende da FC København i torsdags tabte deres indledende kamp i dette års Conference League. I søndagens kamp mod Silkeborg blev det ikke meget bedre. Efter kampen mod de polske mestre fik Presse-fotos.dk en snak med deres store norske stjerne Mohamed Elyounoussi.

Et føringsmål til FCK og alt virkede til at være i fin balance.

Alligevel skal der næsten ikke noget til, før at det danske storhold mister forfatningen og grebet om kampene.

Det var tilfældet mod Silkeborg i weekenden, hvor man med en skidt 1. halvleg allerede var bagud 2-0 i pausen.

Måske bedst eksemplificeret var det ved torsdagens kamp i Conference League, hvor man endnu en gang ikke formåede at lukke en kamp, selvom man spillemæssigt og på målscoreren var foran modstanderen.

“Der er for mange koncentrationssvigt i det defensive og i de afgørende offensive aktioner. Sidste skud og sidste aflevering sidder ikke som det skal”, siger Mohamed Elyounoussi til Presse-fotos.dk

Københavnerne har fået en blandet start på sæsonen, hvor det i skrivende stund kun lige er nok til en nuværende 2. plads i superligaen. Nu er man så også er kommet rigtig skidt fra start i den europæiske turnering.

Den københavnske klub vil gerne være med hvor det er rigtig sjovt, men udbyttet indtil videre i denne sæson har ikke været tilfredsstillende nok.

“Vi ved det ikke er godt nok. Vi kan altid blive bedre, men det er klart, at det er utrolig skuffende når vi får så dårligt udbytte af en ellers fin kamp”, slutter københavnernes 10’er.

Næste opgave i Conference League er 24. oktober, når FCK skal en tur til Sevilla for at møde bysbørnene fra Real Betis.