Knivstikkeri ved S-togsstation

En 22-årig mand er blevet fængslet for i fredags at have stukket en 18-årig mand med kniv på Nørrebro

En mand meldte sig mandag aften til politiet, og tirsdag er han blevet varetægtsfængslet i to uger i en sag om et knivstikkeri ved Nørrebro Station i fredags.

Det skriver anklagemyndigheden ved Københavns Politi på X. Kendelsen om varetægtsfængsling er afsagt af Retten på Frederiksberg.

Det fremgår af opslaget ikke, hvad den 22-årige mand præcist er sigtet for, hvordan han forholdt sig til sigtelsen i retsmødet, eller om han har valgt at kære kendelsen om fængsling til landsretten.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Hunde afsøger området omkring gerningsstedet kort efter knivstikkeriet

Offeret var en 18-årig mand, der blev stukket med kniv ved S-togsstationen fredag formiddag. Politiet meldte hurtigt ud, at den unge mand var kørt til behandling, men at han var uden for livsfare.

Efter knivoverfaldet blev et område fra Hyltebro til Lygten afspærret, mens politiets arbejde pågik.

Der er ingen meldinger om, hvorvidt offeret og den formodede gerningsmand havde en forudgående relation, eller hvad motivet til knivstikkeriet skulle være.

Har du lyst til at vinde et gavekort til en valgfri restaurant på hele 1.000 kroner? Så skal du blot tilmelde dig Presse-fotos.dks spritnye nyhedsbrev ved at klikke her

DU KAN TILMELDE DIG NYHEDSBREVET HER