Kaos på motorvej: Sammenstød blokerer alle spor

Efter et færdselsuheld er alle vognbaner på en motorvej mandag morgen og formiddag blevet afspærret. Det oplyser politiet

Tusindvis af trafikanter får denne morgen og formiddag lidt ekstra travlt efter et færdselsuheld har blokeret en motorvejsstrækning kort efter klokken 08.00.

Politi-, brand- og øvrigt redningsmandskab er ankommet til stedet og har i forbindelse med assistance og oprydningsarbejdet været nødsaget til at afspærre alle spor i den nordgående retning.

‘Færdselsuheld på motorvejen i nordkørende spor. Vejen er spærret. Det er muligt at køre fra ved afkørsel 34.’ oplyser politiet på det sociale medie X.

Ifølge Vejdirektoratet er færdselsuheldet sket på E45 Nordjyske Motovej fra Hobro mod Aalborg mellem <34> Hobro N og Senhøj.

Der er i kølvandet på uheldet opstået en flere kilometer lang kø, som bilister klokken 08.20 møder omkring Hobro.

‘Uheldet forventes afsluttet i løbet af formiddagen,’ lyder det fra Vejdirektoratet.

Presse-fotos.dk er ikke nærmere bekendt med eventuel personskade, der skal være opstået i forbindelse med uheldet.

Som Nordjyllands Politi nævner er det muligt at køre fra motorvejen ved <34> Hobro Nord og fortæstte på E45 efter Senhøj.

Har du lyst til at vinde et gavekort til en valgfri restaurant på hele 1.000 kroner? Så skal du blot tilmelde dig Presse-fotos.dks spritnye nyhedsbrev ved at klikke her

Illustrationsfoto