Dødsbilist dræber tre: Så vanvittigt har han kørt før

Påvirket af lattergas, uden kørekort og i en stjålet bil med alt for høj fart foretog en 35-årig mand ifølge politiet en hasarderet overhaling og dræbte tre personer i en frontalulykke. Her er hans vilde synderegister

Det er langt fra første gang, at en 35-årige sigtet dødsbilist er i kontakt med det danske politi, efter han sent lørdag aften blev anholdt for at have forårsaget en ulykke på Landevejen i udkanten Tranbjerg ved Aarhus.

Under ulykken kørte han frontalt ind i en modkørende bil med fem personer. Her afgik tre ældre mennesker ved døden, mens to andre blev livstruende kvæstet.

Den 35-årige mand var selv i stand til at flygte fra ulykkesstedet, men blev anholdt kort tid efter.

Politiet mener, at den 35-årige mand under ulykken i en rus af lattergas foretog en hasarderet overhaling med 114 kilometer i timen, hvor man må køre 80.

Derudover kørte han i en stjålet bil og uden kørekort.

Ifølge Jyllands Posten er det langt fra første gang, at den 35-årige har overtrådt færdselsloven på voldsom vis.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Her ses udrykning ankommer til ulykkesstedet

I 2018 blev han første gang frakendt førereetten for at køre under påvirkning af kokain.

I 2022 blev han idømt 30 dages fængsel samt fik frakendt føreretten igen, da han på en strækning i Horsens kørte 115 kilometer i timen, hvor han måtte køre 80.

I denne dom var der en prøvetid på to år, og derfor indgår den også i den versende sag fra Tranbjerg.

Blot to uger inden dødsulykken på Landevejen blev den 35-årige mand samtidig taget for at køre mindst 124 kilometer i timen på en strækning, hvor han måtte køre 80.

En mand blev fredag blandt andet reddet ud af sin varebil, da den druknede i en viadukt. Det kan du se billeder fra her.

Her skete ulykken