Kæmpe scoop: Megastjerne gæster dansk festival

Illustrationsfoto.
Illustrationsfoto.

Den danske festival har netop løftet sløret for det første navn på plakaten, og der er tale om en af de helt store stjerner.

Der har ikke været mange internationale popstjerner at spore på de danske festivaler denne sommer, men det kan der meget vel laves om på til næste år.

Allerede nu viser det sig nemlig, at en megastjerne er kommet på banen. Han lægger vejen forbi Danmark næste sommer og giver sin første festivalkoncert på dansk grund.

Det er den sydfynske festival Heartland på Egeskov, der får æren af megastjernen.

Heartland ejes blandt andet af den internationale koncertarrangør Live Nation, og nu er alle parter altså blevet enige om, at megastjernen skal aflægge koncert i sommeren 2025.

‘Vi er enormt stolte over at kunne byde velkommen til en vaskeægte global superstjerne på Heartland til sommer. At han vælger Heartland som en af sine meget få festivalkoncerter næste sommer, må siges at være en kæmpe cadeau til vores festival,’ udtaler festivaldirektør Ulrik Ørum-Petersen i en pressemeddelelse.

Der er tale om den 43-årige amerikanske popstjerne Justin Timberlake. Han har netop givet to koncerter i Royal Arena, men det danske eventyr er altså langt fra overstået.

Justin Timberlake er dermed det første navn på næste års festivalplakat, og Heartland oplyser derudover at flere navne vil blive offentliggjort inden for musik, kunst, talks og mad i de kommende måneder.

Heartland afholdes i dagene 12-14. juni 2025, og Justin Timberlake står til at spille om lørdagen den 14. juni. Billetsalget starter i uge 36 og kan købes her.

Det har dog ikke udelukkede været en dans på roser for Justin Timberlake. I sommers blev han anholdt, spritstiv bag rettet.