Puk Elgård alene: Kæreste væk i et år

Puk Elgård har måttet undvære sin kæreste i næsten et år. Det afslører tv-værten og giver samtidig udtryk for sit afsavn.

Puk Elgård har ikke set sin kæreste i næsten et år, og det holder hårdt for den 56-årige journalist og tv-vært.

Deres fælles søn er tilmed fløjet fra reden, og derfor bruger hun store perioder af tilværelsen alene.

Det løfter hun sløret for i et stort interview med ugebladet Søndag.

Parret har dog været vant til at undvære hinanden i perioder af livet, så det er ikke en helt uvant situation, tv-værten befinder sig i.

Privat danner Puk Elgård par med den 58-årige tidligere elitesoldat Lothar Friis. De har været sammen i 24 år og har sønnen Robin.

Job sætter Puk Elgård på prøve

Årsagen til at Puk Elgård må undvære sin kæreste er ganske klar.

Lothar Friis har nemlig fået job i Grønland og har været nødsaget til at flytte flere tusinde kilometer væk fra parrets fælles hjem ved Hareskoven.

Som følge af Puk Elgårds travle skema, har hun heller ikke haft lejlighed til at besøge sin kæreste i Grønland.

‘Nej, for jeg har haft så travlt, så det har været svært at nå. Men vi har kendt hinanden i 24 år, og vi har sådan set levet sådan altid: Så har jeg været på en produktion, så har han været ude at rejse. Det her er så lange perioder, hvor vi ikke ser hinanden, men efter 24 år ved man jo godt, hvordan hinanden er – også selv om man er væk fra hinanden,’ fortæller Puk Elgård til ugebladet

Hun understreger dog, at det er langt værre, at deres fælles søn er flyttet hjemmefra.

‘Jeg synes faktisk, det er dejligt at se ham have et job, som han er så glad for. Men … jeg har lige skullet finde ud af det med, at der ikke er børn hjemme mere. Det har været svært. Det skulle jeg lige lande i,’ forklarer Puk Elgård videre.

Udover deres fælles søn Robin, som er fløjet fra reden, har Lothar Friis også tre børn fra et tidligere forhold. 

Et anden par der til gengæld tilbringer meget tid sammen, er Lars Hjortshøj og kæresten. De har netop delt en glædelig nyhed.