Dronning Mary sammen med hollywoodpar

Illustrationsfoto.

Vores helt egen Dronning Mary fik fornemt besøg, da det berømte hollywoodpar gjorde hende selskab til årets OL i Paris.

Der var nok ikke mange, der havde set den komme, da det celebre hollywoodpar tog sæde bag Dronning Mary og Prinsesse Benedikte til årets OL i Paris.

Dronning Mary og Prinsesse Benedikte havde akkurat taget plads i tilskuerrækkerne for at heppe på de tre danske medalje-aspiranter i dressurfinalen, da det umage hollywoodpar lige pludselig fandt vej på sidelinjen.

Dressurfinalen foregik i Versailles, og det var altså Cathrine Laudrup-Dufour, Nanna Skodborg Merrald og Daniel Bachmann Andersen, som de danske royale havde set frem til at se dyste om medaljerne.

Desværre fik ingen af danskerne en medalje med hjem, men alle sluttede med en flot top 10 placering.

Hollywoodpar værner om privatliv

Selvom de danske royale altså var dukket op for at heppe på dressurholdet, formåede deres tilstedeværelse ikke at skabe særlig opmærksomhed. Dette skyldtes, at hollywoodparret sjældent viser sig offentligt sammen.

Det skriver ugebladet Billed-Bladet.

Ryan Gosling og Eva Mendes er nemlig sidst blevet set sammen i 2015, hvor de blev fotograferet i forbindelse med promoveringen af filmen ‘Lost River’.

Ryan Gosling og Eva Mendes fandt sammen under optagelserne af filmen ‘The Place Beyond the Pines’ fra 2012. Siden da har de dog holdt kortene tæt på kroppen, da de ikke ønsker at eksponere deres privatliv.

Sammen har hollywoodparret børnene Esmeralda Amada og Amanda Lee, som også ledsagede dem under dressurfinalen.

Om ikke så forfærdelig længe går Aarhus Byfest i gang, og der er spændende navne på plakaten til årets festival.