Sirener høres i villaområde på Vestegenen

Flere brandbiler er sammen med betjente ankommet til adressen

Et villakvarter på den københavnske er denne eftermiddag blevet lyst op af blå blink, mens sirener har kunne høres i området

Københavns Vestegns Politi har onsdag klokken 14.03 modtaget et alarmopkald fra en villa på Kollerupparken i Vallensbæk.

Derfor er flere brandbiler sammen med betjente rykket ud til adressen, hvor man ankom få minutter senere.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Der er ikke meldinger om personskade

Ifølge den indledende anmeldelse er der udbrudt brand i en bygning på villavejen. Ved ankomst til stedet kunne beredskabet konstatere tydelig røgudvikling, og derfor blev røgdykkere indsat for at foretaget slukning.

Ikke længe efter kunne situationen meldes under kontrol. Der er ikke meldinger om, at nogen personer skal være kommet til skade, men der er sket materielle skader på bygningen.

Det er efterfølgende en opgave for Københavns Vestegns Politi at klarlægge de nærmere omstændigheder til branden herunder brandårsagen.

I en anden alvorlig sag har Presse-fotos.dk fået aktindsigt i et voldsomt anklageskrift rettet mod den 29-årige Slawomir Adrian Posniak. Han er netop blevet dømt for at have brugt rå og brutal vold mod sit værgeløse offer, indtil han til sit mistede livet.