Politiet efterlyser vidner: 20-årig kvinde gruppevoldtaget under bytur

Politiet modtog lørdag eftermiddag en anmeldelse om en gruppevoldtægt, som fandt sted natten til lørdag på Torvet på Adelgade i Hobro. Gerningsstedet er ifølge politiet helt specifikt et sandområde foran hovedindgangen til bibloteket i Hobro. 

Omkring klokken 02:45 havde en 20-årig kvinde netop forladt et værtshus, da hun blev råbt an af tre mænd i sorte dunjakker. 

De tre mænd holdt den 20-årige kvinde tilbage og tog derpå tøjet af hende. 

Men da gerningsstedet er centralt beliggende, og der kom andre mennesker gående på torvet, lykkedes det den 20-årige kvinde at slippe fri og løbe væk fra de tre mænd. 

I skrivende stund er det stadig uklart, om der er tale om fuldbyrdet voldtægt eller et forsøg herpå, som blev afbrudt, da der kom andre mennesker og den 20-årige kvinde formåede at undslippe. 

”De nærmere omstændigheder skal vores efterforskning afdække. Men vi ser med stor alvor på sådan en anmeldelse, og der blev straks iværksat en massiv efterforskning. Derfor søger vi efter personer, der har oplysninger til sagen. Gerningsstedet er jo centralt placeret i byen, så  det er vores opfattelse, at der må have været festgæster og  andre, der har været i området, og som måske har set noget. De skal straks ringe til os på 114,” opfordrer politikommissær Mikkel Brügmann. 

Politiet skriver, at gerningsmændene alle var mænd mellem 18 og 30 år og beskriver dem som:

• Person A. Lys  hudfarve, skægstubbe. Iført sort dunjakke.

• Person B. Mørk hudfarve. Iført sort dunjakke

• Person C. Mørk. Skæg. Sort dunjakke.