Kvinde påkører kat og sender to personer på hospitalet

Kort før midnat lørdag aften påkørte en kvindelig bilist en kat. Efter påkørslen ville kvinden se til katten, men det endte med et færdselsuheld, hvor to andre kom til skade og måtte på hospitalet.

Politiet modtog en melding, som de ikke ser særlig ofte. En påkørt kat, tre smadrede biler og to tilskadekomne personer.

Den kvindelige bilist påkørte katten og besluttede sig for at se, om katten var uskadt. I al hast bakkede kvinden tilbage og parkerede sin bil halvt på cykelstien, men fronten stod på kørebanen.

Kort efter kom en bil kørende i samme retning og ramte kvindens bil, kørte over i den modsatte bane og påkørte en modkørende bil.

Det fortæller vagtchefen ved Nordjyllands Politi til TV 2 Nord.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Illustrationsfoto

Ulykken er sket på på Hjørringvej ved Thorshøj, som ligger i Frederikshavn Kommune.

 “Hun vil tilbage for at se til katten og bakker derfor ind på cykelstien med fronten ud på vejen. Mens hun holder der, påkører en bil hende på venstre front og ryger over i modsatte køreretning, hvor bilen støder frontalt ind i en anden personbil”, fortæller vagtchefen til mediet.

Efter ulykken ankom politiet til stedet sammen med to ambulancer. De to bilister er blevet kørt til hospitalet, men er ikke kommet alvorligt til skade.

Nu er Nordjyllands Politi i gang med at efterforske ulykken, hvorefter det skal fastlægges, om der skal ske noget rent strafmæssigt.  

Samme dag er der sket et andet uheld, hvor seks unge er involveret. De fem af dem er fortsat i kritisk tilstand.