Dødelig udgang i landevejsulykke

En forfærdelig ulykke er endt med dødelig udgang, da politiet meddeler, at en 52-årig mand har mistet livet

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser onsdag i politikredsens døgnrapport, at en 52-årig mand fra Greve er blevet dræbt i en færdselsulykke.

Det skete ifølge politiet kort efter klokken 05.00 onsdag morgen, da manden kom kørende ad Tune Landevej i Tune og af uvisse årsager mistede herredømmet over sin bil og torpederede et træ, som stod i siden af vejen.

‘Den 52-årige bilist kom ved sammenstødet alvorligt til skade, og politi og ambulance kørte hurtigt frem til stedet. Mandens liv stod ikke til at redde, og han afgik ved døden,’ oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Efter ulykken ankom en bilinspektør også til stedet. Bilinspektøren foretog i den forbindelse tekniske undersøgelser og skal blandt andet forsøge at afklare, om vand på vejen efter en regnvåd nat kan have medvirket til ulykken.

Under beredskabets arbejde omkring ulykkesstedet blev Tune Landevej afspærret i begge retninger, men klokken 07.23 var vejen atter åben for færdsel.

Midt- og Vestsjællands Politi har ikke yderligere oplysninger i sagen, før bilinspektørens rapport ligger klar.

De pårørende er underrettet om dødsfaldet.

Der sket en alvorlig hændelse i et fængsel, hvor en fængselsbetjent er blevet stukket ned af en fange. Fængselsbetjenten er siden blevet bragt til hospitalet.

Illustrationsfoto