15. feb. 2023 - 14:23

Voldsom motorvejsulykke: Lastbil styrter ned ad skræntEn lastbil har onsdag middag været involveret i et voldsomt færdselsuheld i et sving på Sønderborgmotorvejen

Onsdag ved 12-tiden har Syd- og Sønderjyllands Politi sammen med brandvæsenet fået en anmeldelse om et færdselsuheld på Sønderborgmotorvejen ved motorvejskryds Kiplev.

Her har en lastbil på udenlandske nummerplader været ude for et solouheld, hvor den er skredet af vejen og trillet ned ad en skrænt for så at lande ude i et skovområde.

Umiddelbart efter anmeldelsen hastede brandvæsen og politi til stedet, hvor især brandvæsenet ankom i massevis.

Oprydningsarbejdet står endnu på – man arbejder på at få lastbilen op, ligesom der er sket et oliespild på vejen som følge af uheldet.

Vejdirektoratet oplyser, at oprydningen vil være færdigt først på aftenen. Trafikken ser dog ikke ud til at være påvirket længere.

“Lastvogn, der kører med ophængte skinker og er kørt af vejen og væltet ud i rabatten. Nu skal lastbilen bjærges. Vi regner med at spærre vejen og lave en omkørsel ved 16-tiden, så vi kan bjærge og fjerne lastbilen,” forklarer vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi Ole Aamann til B.T..

En ambulance er blevet rekvireret til lastbilchaufføren. Hans tilstand er umiddelbart ikke alvorlig, da der ikke er meldinger om personskade.

Redaktionen har flere omgange forsøgt at få en kommentar fra Syd- og Sønderjyllands Politi, men det har endnu ikke kunne lade sig gøre.

SE OGSÅ: DEL 1 | PRESSE-FOTOS.DKS JOURNALIST PÅ NARKOREPORTAGE MED 19-ÅRIGE ASKE: ‘JEG GØR IKKE NOGEN OVERVEJELSER, INDEN JEG TAGER STOFFER, JEG GØR DET BARE’ANDRE LÆSER OGSÅ