Voldsom lastbilulykke: Mand alvorligt kvæstet

En 34-årig mand har været fastklemt i sin personbil efter en alvorlig lastbilulykke. Han er nu blevet hastet til hospitalet, hvor han umiddelbart er alvorligt kvæstet

Natten til fredag klokken 03.16 modtog Sydøstjyllands Politi en anmeldelse om en færdselsulykke på E20 Sønderjyske Motorvej i nordgående retning mellem frakørslerne Bramdrupdram og Kolding Ø.

I ulykken har en 34-årig mand kørt hårdt op i en lastbil og er i den forbindelse blevet fastklemt i sit køretøj, oplyser vagtchef ved Sydøstjyllands Politi Torben Wind.

“Vi afventer en status på hans tilstand, men umiddelbart ser det alvorligt ud,” siger vagtchef ved Sydøstjyllands Politi Torben Wind til JydskeVestkysten.

Den kvæstede mand er 34 år og fra Randers. De pårørende er underrettet om ulykken. Lastbilchaufføren er uskadt efter sammenstødet.

Under beredskabets arbejde på stedet har venstre spor været afspærret på Sønderjyske Motorvejen, men alle spor er atter farbare.

I en anden alvorlig sag er en teenager netop blevet dømt for at have hældt kogende vand ud over flere af sine medindsatte. Det gav ifølge retten alvorlige brandskaber på personerne.

Illustrationsfoto