Voldsom episode på Amager: Betjente jagter gerningsmand

En mand i midten af 40’erne er blevet stukket ned på Amager. Politiet leder fortsat efter en gerningsmand

Politiet leder fredag morgen fortsat efter en gerningsmand i forbindelse med et knivstikkeri på Amager torsdag aften.

Det oplyser Københavns Politi til TV 2 Kosmopol.

– Vi har ikke fundet gerningsmanden endnu, og vi efterforsker derfor bredt og ud fra forskellige hypoteser, siger vagthavende ved Københavns Politi, Stefan Ladeby, til TV 2 Kosmopol.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Politiet arbejdede længe på gerningsstedet torsdag aften

Torsdag aften var politiet massivt til stede på Randkløve Allé på Amager, hvor en mand i midten af 40’erne var blevet stukket med en kniv.

Manden blev kørt på Rigshospitalet, men har ikke på noget tidspunkt været i livsfare.

Politiet modtog anmeldelsen om knivstikkeriet klokken 18.17.

Betjente har været tilstede i området for at lede efter gerningsmanden og afhøre vidner, har politiet oplyst til Ritzau.

Politiet opfordrer personer, der har set eller hørt noget, eller på anden vis har oplysninger i sagen, om at kontakte ordensmagten på telefon 114.

Senere torsdag aften omkring klokken 22.00 ankom brandvæsenet til gerningsstedet for at spule blod væk fra vejen. I den forbindelse advarer Presse-fotos.dk mod nedestående billeder.

Vrede bilister har fredag tage sagen i egen hånd og har begået selvtægt i forsøget på at fjerne blokerende klimaaktivister fra kørebanen. Presse-fotos.dk var med på sidelinjen, mens akitvisterne blev skubbet væk og deres bannere blev taget.