02. dec. 2022 - 18:19

Voldsom brand i villa i Grenaa: Person fløjet til Rigshospitalet i kritisk tilstandDer er sent fredag eftermiddag udbrudt brand i en villa på Bredgade i det centrale Grenaa.

“Jeg kan bekræfte, at både vi og brandvæsenet er tilstede i området. Branden er forholdsvis voldsom. Derudover kan vi endnu ikke sige så meget,” siger Flemming Lau, vagtchef, Østjyllands Politi til presse-fotos.dk

LÆS OGSÅ: Hugo Helmig død: Her er blomsterhavet, hvor sangeren er stedt til hvile

På Twitter skriver Østjyllands Politi:

“Vi er til stede sammen med brandvæsnet og ambulancer til en brand i det centrale Grenaa. Vi er i øjeblikket ved at danne os et overblik om årsag og omfang. Der er én tilskadekommen person, men vi kender ikke tilstanden for nuværende.”

“Vi er i gang med at slukke branden, men vi er bange for, at taget kan styrte sammen, så efterslukningen kommer til at tage lidt tid,” siger Brian Arendtsen, operationschef, Østjyllands Brandvæsen, til stiften.dk

Senere lød det fra Østjyllands Politi på Twitter:

“I forbindelse med branden i Grenå er den tilskadekomne person konstateret i kritisk tilstand og fløjet med helikopter til Rigshospitalet. Vi er ikke kommet en brandårsag nærmere, da huset ikke er stabilt og der stadig efterslukkes.”

Over for presse-fotos.dk siger vagtchefen, at der ikke er noget, der tyder på, at der ligger en kriminel handling bag branden.

Politiet vil dog undersøge brandårsagen nærmere i løbet af weekenden.ANDRE LÆSER OGSÅ