08. jul. 2022 - 9:37

Voldsom brand i BMS-bygning: ‘Den er eddermame heftig den brand’Brandvæsenet arbejder lige nu på BMS’ adresse i Hvidovre, hvor en meget voldsom brand raserer

”Den er eddermame heftig den brand der, det er helt vildt.”

Presse-fotos.dks fotograf står på parkeringspladsen foran BMS-bygningen på Industriholmen 73 i Hvidovre. Han beskriver, hvordan flammerne lige nu er i gang med at opsluge den store bygning.

”De har evakueret bygningen, og der står rigtig, rigtig mange mennesker ude foran. Der er kaldt assistance ind fra mange af de omkringliggende stationer. Den er helt vild den brand der,” fortæller Presse-fotos.dks fotograf.

Han beskriver, hvordan røgen lige nu styrter ud af alle ventilationsskakterne i bygningen.

SE OGSÅ: VOLDSOM BRAND RASERER PÅ VESTEGNEN

(Artiklen fortsætter under billedet)

Det var fredag morgen klokken 08.19, at politi-, brand-, og redningsmandskab fik de første meldinger om flammer i BMS, der er en dansk kran- og liftudlejer.

Kort efter anmeldelsen var Københavns Vestegns Politi på stedet.

”Vi er fremme, og vi er i gang. Det er en stor brand, og det kommer til at tage flere timer at slukke,” fortæller vagtchefen fra Københavns Vestegns Politi til Presse-fotos.dk.

Han oplyser, at der ikke er sket personskade i forbindelse med branden, og at alle er evakueret ud.

SE OGSÅ: DOMMER HAR NU TRUFFET AFGØRELSE OM FIELD’S-GEVÆRMANDDOMMER HAR NU TRUFFET AFGØRELSE OM FIELD’S-GEVÆRMAND

Det er blandt andet mandskab fra Dragør, København, Gladsaxe og Frederiksberg, der hjælper Glostrups og Hvidovres stationer med slukningen.

”Flere brandfolk går nu rundt oppe på bygningens tag og hjælper med slukningsarbejdet, efter de er løftet op af kranen,” beretter Presse-fotos.dks fotograf om.

OPDATERING KLOKKEN 12.40:

Presse-fotos.dks fotograf på stedet oplyser, at efterslukningsarbejdet nu er gået i gang. Se billederne nederst.