Vilde billeder: Ung mand fægter med køkkenkniv i Fælledparken – øjeblik senere var to stukket ned

Den 17. maj var Fælledparken fyldt med unge mennesker, der fejrede 9.klassernes sidste skoledag. Der var både musik, hygge og højt humør hele dagen igennem. Men aftenen sluttede sørgeligt, da to unge mænd på henholdsvis 17 og 20 år blev stukket med kniv.

Nu er presse-fotos.dk kommet i besiddelse af en helt vanvittig video, der er optaget kort tid før knivstikket på de unge mænd.

LÆS OGSÅ: TO UNGE STUKKET NED I FÆLLEDPARKEN

En mand, der er i teenage-alderen står midt i parken, der er fyldt med unge mennesker. I den ene hånd har den unge mand en lang køkkenkniv, som han står og svinger med.

Kniven minder om en takket brødkniv og kan ses på lang afstand. Flere af de unge bliver chokeret ved synet af den og begynder at gå væk fra den unge mand.

LÆS OGSÅ: TO UNGE STUKKET NED I FÆLLEDPARKEN: 17-ÅRIG DRENG ER ANHOLDT!

Manden med kniven går hen mod en stor gruppe unge, som ikke lader til at blive skræmt af den store kniv. I stedet løber gruppen mod knivmanden, som stikker af fra stedet med den store gruppe i hælene. D

Der er dog intet, der fortæller, at de to episoder hænger sammen, men understreger blot, at der højst sandsynligt var flere i Fælledparken, der havde noget på sig, som potentielt kunne ende galt.