Danskerne er enige: Dette par vinder Vild med dans

Illustrationsfoto: Danskerne satser stort på dette 'Vild med dans-par.
Illustrationsfoto.

Danskerne har deres klare favorit til Vild med dans før sæsonstarten. Hver fjerde dansker tror, at dette par vinder dansekonkurrencen.

I aften starter den nye sæson af Vild med dans. Danmarks modigste dansere indtager dansegulvet og skal konkurrere om titlen som årets bedste par.

Ti dansepar stiller til start, men allerede nu viser det sig, at ét par skiller sig særligt ud blandt alle deltagerne.

Danske Spils kunder har i hvert fald deres klare favorit. Hver fjerde spiller satser nemlig på dette par.

‘Allerede en uge inden danseskoene overhovedet er kommet på fødderne, kan vi se i data, at næsten hver fjerde dansker tror på, at Kamal Hassan med Mie Moltke. Det er bemærkelsesværdigt, at et par så tidligt i forløbet skiller sig positivt ud med hele 24% af gættene. Det vidner om stor opbakning og tiltro fra Danske Spils kunder, og der er et godt stykke ned til danskernes nummer to og tre. Det er Philip May med 17% og May Lifschitz med 13%,’ siger Mathias Reimer Larsen, der er oddssætter hos Danske Spil.

Giver mening, at dette par vinder Vild med dans

Det er fredag den 20. september dansekonkurrencen går løs. Danskerne har altså fundet deres yndling til dette års udgave af dansekonkurrencen. Hos Danske Spil kan man godt forstå, hvorfor valget er faldet på Kamal Hassan.

‘Vi har i Danske Spil også Kamal Hassan og Mie Moltke som favoritter i konkurrencen. Tidligere var May Lifschitz vores foretrukne, men vi vurderer, at Kamal Hassan er ekstremt populær. Han har en bred folkelig appel, og er altid smilende og glad. Han virker som en mand med et stort gå-på-mod. Vi tror, at hans positive sind og charme kan bringe ham langt i konkurrencen. Nu skal det blive spændende at få taget hul på Vild med dans og få syn for sagen for, hvad deltagerne kan og ikke kan på et dansegulv. Vi kan ikke vente med at opleve de ti par folde sig ud med salsa, rumba og flotte kostumer,’ uddyber Mathias Reimer Larsen.

Dansekonkurrencen starter den 20. september og kan ses på TV 2.

Stjernedommer gør comeback i Vild med dans.