26. sep. 2022 - 10:34

Varevogn ligger på hovedet efter motorvejsulykke: Politiet leder efter føreren med hundeEn varevogn er mandag morgen kørt af sporet i en frakørsel på Østjyske Motorvej og ligger nu på hovedet – politiet leder lige nu efter føreren med hunde i området

Omkring klokken 07.30 mandag morgen kørte en varevogn på polske plader galt på E45 Østjyske Motorvej i nordgående retning ved frakørsel 59 Hornstrup.

Under uheldet røg varevognen af sporet og ligger nu på hovedet i kanten af motorvejen oppe på autoværnet.

Da Sydøstjyllands Politi kort efter anmeldelsen ankom til stedet, var der ingen fører.

“Vi leder efter en person lige nu, men jeg kan ikke sige, om han er flygtet. Nogle gange er der jo nogle mennesker, der bliver så påvirket af færdselsuheldet, at de bare skal væk fra stedet. Det er vi ved at få klarlagt,” fortæller vagtchefen fra Sydøstjyllands Politi til Presse-fotos.dk.

Han oplyser, at man blandt andet bruger hunde til at lede efter føreren i området.

SE OGSÅ: PRESSE-FOTOS.DK ERFARER: POLITIBIL FORULYKKER UNDER UDRYKNING – PERSON MELDES DRÆBT

Presse-fotos.dks fotograf er lokal fra området og fortæller, at der ofte er problemer i frakørslen.

”Det er jo næsten hverdagskost, at der er en varevogn, der kører galt på det sted – især om efteråret og vinteren. For høj fart, et skarpt sving, og så ligger de der,” siger han.

Vagtchefen fra Sydøstjyllands Politi oplyser til Presse-fotos.dk, at de ikke har oplysninger om, at andre biler skulle have været involveret i ulykken.