28. jul. 2022 - 18:09

Uopmærksom med ukrudtsbrænder: Villa brænder ned – ejer af huset sigtetEt villahus i Sorring er brændt helt ned efter uopmærksomhed med en ukrudtsbrænder – ejeren af huset er nu sigtet i sagen

Torsdag klokken 16.20 modtog Midt- og Vestjyllands Politi og brandvæsenet en anmeldelse af, at der var brand i et hus på Solbærmarken i Sorring, der ligger 14 kilometer øst for Silkeborg.

”Branden er opstået som følge af en ukrudtsbrænder, der har antændt et skur, og så har det bredt sig fra skuret til villaen, der nu er brændt ned,” fortæller vagtchefen fra Midt- og Vestjyllands Politi til Presse-fotos.dk.

SE OGSÅ: DEL 1 | PRESSE-FOTOS.DKS JOURNALIST PÅ NARKOREPORTAGE MED 19-ÅRIGE ASKE: ‘JEG GØR IKKE NOGEN OVERVEJELSER, INDEN JEG TAGER STOFFER, JEG GØR DET BARE’

Brandvæsen og politi var kort efter anmeldelsen på stedet, men huset stod ikke til at redde. Derfor skal beboerne nu genhuses.

”Vi har sigtet ejeren af huset for overtrædelse af beredskabsloven, da han har været uopmærksom med hans ukrudtsbrænder,” fortæller vagtchefen.

Sigtelsen kan maks resultere i en bødestraf til ejeren.

Der er ikke sket nogen personskade i forbindelse med branden.