Ung mand stukket i ansigtet: Nyt i sagen

En mand i 20’erne er søndag blevet varetægtsfængslet efter en hændelse i Greve, hvor han ifølge politiet har stukket en anden mand i ansigtet.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Manden, der er sigtet for forsøg på manddrab, blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde søndag eftermiddag.

Her lød afgørelsen, at han skal være varetægtsfængslet indtil 18. april.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Politiet var massivt til stede efter meldingen om knivstikkeriet lørdag aften.

Vagtchef hos Midt- og Vestsjællands Politi Emil Grønning oplyser, at den forurettede mand, der ligeledes er i 20’erne, er uden for livsfare.

Manden er dog fortsat indlagt på hospitalet.

Knivstikkeriet skete sent lørdag aften på Hundige Allé i Greve. Politiet fik anmeldelsen klokken 22.55.

Vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi Mikael Rahn oplyste tidligt lørdag eftermiddag, at episoden skete ved en fest.

– Der har været noget festlig sammenkomst, og der sker en uoverensstemmelse mellem flere personer. På et tidspunkt kommer en kniv ind i billedet. Hvor den kommer fra, ved jeg ikke.

– Men den bliver blandt andet benyttet mod den forurettedes ansigt. Og man har vurderet fra politiets side, at det er i en sådan grad, så forsættet har været at slå den forurettede ihjel, sagde vagtchefen.

Manden var i livsfare efter knivstikkeriet og politiet var massivt til til stede lige efter meldingen. Her landede en lægehelikopter også, hvorefter den 27-årige blev hastet il hospitalet.