27-årig mand i livsfare efter brutal hændelse til fest

En 27-årig mand er blevet hastet til Rigshospitalet i kritisk tilstand efter at være blevet stukket i ansigtet med kniv til en fest

En 27-årig mand er i disse timer indlagt på Rigshospitalet, efter en fest fredag aften gik helt amok.

Festen blev afholdt ved Greve Videncenter på Hundige Alle 11, hvor en uoverensstemmelse pludselig resulterede i et voldsomt knivstikkeri.

Det oplyser vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi Mikael Rahn til Presse-fotos.dk.

“Det udvikler sig til en voldelig episode, hvor en 27-årig mand bliver knivstukket i ansigtet. Han bliver bragt på hospitalet og er på det tidspunkt i kritisk tilstand, men er nu meldt uden for livsfare,” siger vagtchefen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

En lægehelikopter landede på stedet kort efter knivstikkeriet

Ikke længe efter at have modtaget anmeldelsen om forholdet kunne betjente skride til anholdelse af en 29-årig mand, som var deltager ved festen, og som politiet mener stod bag knivstikkeriet.

“Ham har vi sigtet for forsøg på manddrab, da det er vores formodning, at han har haft til hensigt at dræbe forurettede, men at han er mislykket med det,” siger Mikael Rahn til Presse-fotos.dk.

Den 29-årige mand blev anholdt ved Grønnegården og bliver fremstillet i et grundlovsforhør søndag klokken 13.

Her vil politiet forsøge at få ham varetægtsfængslet.

“Der er flere parter, der har været involveret i uoverensstemmelsen til festen, men vi har kun valgt at sigte en person for nuværende. En senere efterforskning vil vise, om vi sigter flere personer,” siger Mikael Rahn.

Midt- og Vestsjællands Politi modtog anmeldelsen om knivstikkeriet klokken 22.53.

Hændelsen til festen er ikke det eneste knivstikkeri, der er sket i området i nat. Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at en 19-årig mand også er blevet stukket ned ved et gymnasium.