Ung mand forsvundet: Nyt gennembrud

En intens eftersøgning er i gang i hele København efter en ung mand er gået fra sin bopæl. Politiet har søgt flere steder i hele byen og også nord for København er der blevet sendt betjente afsted.

Torsdag eftermiddag er politiet talstærkt til stede på Amager Fælled, hvor man er i gang med at lede efter Alfred, der er 23-år og fra Frederiksberg.

Politiet vil fortsat gerne høre fra borgere, der har set eller hørt fra den unge mand.

Omkring klokken 17 torsdag eftermiddag har politiet fået et muligt gennembrud, som kan føre dem tættere på den unge mand.

Men politiet har fortsat brug for borgernes hjælp.

Espen Godiksen, der er vagtchef ved Københavns Politi, fortæller til Presse-fotos.dk, at man også er interesseret i at høre fra folk, der har set Alfreds cykel.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Vi har desværre ikke et billede af cyklen, men blot en beskrivelse af den. Har man set en sådan cykel forladt på et mistænkeligt sted, så hører vi meget gerne fra borgerne”, siger vagtchefen.

Cyklen beskrives som: Sort herrecykel. Citybike med skriften ‘Centurion’.

Politiet har ikke et billede af cyklen, men håber, at der er nogen der har set den, så de muligvis kan komme et skridt tættere i eftersøgningen.

Ring 114, hvis du kan hjælpe

Københavns Politi efterlyser sammen med familien den 23-årige Alfred, der natten til onsdag har forladt sit hjem på Frederiksberg i nedtrykt sindstilstand