Hjælp familien: ‘Vores dejlige søn Alfred er i nat taget ud for at tage sit liv’

Der foregår torsdag en større eftersøgning af den 23-årige mand Alfred, som ifølge hans egen far har forladt hjemmet for at tage sit eget liv

Københavns Politi efterlyser sammen med familien Alfred, der natten til onsdag har forladt sit hjem på i nedtrykt sindstilstand.

Politiet forventer ikke, at der er sket en kriminel handling, men Alfreds far skriver på sin Facebook-profil, at de er særligt bekymret for ham af en anden årsag.

‘Vores dejlige søn Alfred på 23 år er i nat taget fra vores hjem for at tage sit liv,’ skriver faren blandt andet og tilføjer:

‘Vi kan ikke finde ham og beder om at alle holder øje. Vi håber at han ikke har gennemført og er derude et sted.’

Københavns Politi iværksatte allerede onsdag en eftersøgningen af Alfred, men det har indtil videre ikke bragt held med sig.

Alfreds far oplyser, at de mistænker, han kan have taget ud mod Amager Fælled eller et andet afsides sted.

Københavns Politi har på det sociale medie X yderligere oplysninger om eftersøgningen.

‘Vi har fra i morges (torsdag morgen red.) været til stede med mandskab på Amager Fælled, hvor vi også har indsat hunde og helikopter for at finde den unge mand,’ lyder det fra politiet.

En frivillig eftersøgning efter Alfred er også startet, ligesom hans fars efterlysning på Facebook nu er blevet delt mere end 12.000 gange.