02. jul. 2022 - 23:59

Undgå at blive anholdt – kend reglerne for sex i det friSommeren er over os og med temperaturer på op imod 25 grader, kan det betyde at flere og flere tyer til udflugter i det fri; for hvorfor skal man sidde inde, når solen endelig har meldt sin ankomst, og varmen nærmest tvinger danskerne til at smide tøjet?

Men tænker man, at ‘en tur i høet’ i naturen ikke er til at modstå på en varm sommerdag, så læs lige med her:

Annonce

Der findes ikke noget større regelsæt for, om man må dyrke sex i naturen. Enkelte regler er dog alligevel gode at have i baghovedet, da tilfældigt forbipasserende kan komme til at føle sig krænket over uanstændig opførsel. Er det tilfældet, at udskejelserne krænker andre mennesker, vil man kunne blive sigtet (og dømt) efter straffelovens paragraf 232.

En nem huskeregel er, at det ikke er ulovligt at nøgenbade og nusse uden tøj på over bæltestedet i parker og på strande. Dog gælder, at så snart kådheden indtræffer og ‘flaget bliver hejst’, er det på tide at hoppe i bukserne igen og finde et mere fredeligt og ugenert sted at fortsætte.

En anden god huskeregel, når lysten trænger sig på, og ‘dyret’ skal luftes, er at trække lidt væk fra de åbne arealer i skove og på strande. Find i stedet for et øde og ugenert område, hvor du her kan nyde din partners intimitet i lidt mere fredelige omgivelser (husk solcreme og eventuelt myggespray).

For findes der noget, som er mere frækt end at trække hverdagens rutine-sex ud af soveværelset og flytte den ud i omgivelser under åben himmel? For nogen kan det virke forbudt og grænseoverskridende – husk blot på at det er helt lovligt (og ganske naturligt), så længe det ikke støder eller krænker andre.

Annonce

Rigtig god og fræk sommer

Festival sex – to ryk og en aflevering eller all night long? – læs mere her:

Ryd altid op efter dig selv i naturen
Fravælg strande med mange mennesker og undgå besøg af ’lovens lange arm’.


ANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER