30. jun. 2022 - 13:37

FESTIVAL SEX | To ryk og en aflevering eller all night long?De danske festivaler er godt i gang, og de unge strømmer til pladserne for at høre musik, feste, danse og ikke mindst score 

På Roskilde Festival, som går løs denne uge, er stemningen helt i top, og barerne har travlt med at servicere kunder med drinks og øl, inden de skal danse løs foran Orange Scene. 

Men det er ikke kun barerne, der har travlt på Roskilde Festival. Det har byens apoteker også. Der har nemlig været en stigning i antallet af solgte fortrydelsespiller, oplyser farmakonom Balsam Alsamarri fra Roskilde Dom Apotek til Presse-fotos.dk.

Under Roskilde Festival bliver der normalt solgt op til mere end tre gange så mange fortrydelsespiller som normalt. Balsam Alsamarri fortæller, at de unge piger skal huske, at man ikke må tage mere end én pille per cyklus grundet bivirkninger, så man skal derfor huske at benytte anden præventionen.

Men tager de unge på festival for at drikke og knalde fra morgen til aften, for derefter at fortryde alt de har lavet? Eller er engangsknald med flest partnere på en uge, det nye ‘sort’?

Det er altså ikke altid fornuften, som de unge har pakket ned i baggagen sammen med to sæt undertøj og en ramme Slots-øl. De unge har fået en mere løssluppen tilgang til sex, end de har haft før, og derfor er der mange af de helt unge, der ikke tænker sig godt om, når de dyrker sex på festivalen. 

To ryk og en aflevering eller all night long? 

De unge mennesker, som Presse-fotos.dk snakker med, fortæller, at de forventer sagtens at kunne have to til tre forskellige engangsknald på de dage, hvor festivalen står på. Længden af sexakten er de mere i tvivl om, da de fleste deler telt med deres venner og veninder, og derfor må nøjes med en hurtig tur på luftmadrassen. 

Politiet med en særlig besked til de udenlandske festivalgæster

“I år er der en ny lov, der kræver, at du får fuldt samtykke fra en person, du gerne vil have sex med, så hvis du er i tvivl – tag det som et NEJ” – dette skrev Midt- og Vestsjællands politi tidligere på ugen på det sociale medie Twitter

De danske unge skal dog huske, at reglerne naturligvis også gælder for dem.

Kend reglerne for sex i det fri – læs mere her:ANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER