Uhyggelige detaljer: Teenagepige brutalt mishandlet

Illustrationsfoto

Den 39-årige iraker Mohammed Ibrahim Ali er blevet udvist for at have begået flere tilfælde af ydmygende voldtægter, psykisk vold og voldtægt ved andet seksuelt forhold end samleje mod en teenagepige

“Så kan du føle, hvordan det er at blive misbrugt,” og “det kan I piger gode lide”.

Med disse ord tissede og spyttede den 39-årige Mohammed Ibrahim Ali ifølge anklageskriftet på hans 19-årige daværende kone, efter han endnu en gang havde voldtaget hende med en hånd over munden, mens hun lå og græd og forsøgte at gøre fysisk modstand.

Presse-fotos.dk har fået aktindsigt i det uhyggelige anklageskrift, som den 39-årige Mohammed Ibrahim Ali torsdag er kendt skyldig i ved Vestre Landsret.

Anklageskriftet er syv sider langt, og tiltalen strækker sig fra overtrædelse af færdselsloven, våbenloven og trusler til flere tilfælde af rå, farlig vold, flere voldtægter, voldtægter ved andet seksuelt forhold en samleje og psykisk vold.

Alle voldtægterne skete i Aarhus mod hans daværende 19-årige kone, som han i en periode fra marts til november 2021 voldtog og misbrugte på uhyggelig vis med brug af vold, mens han også tvang hende til at udføre oralsex på ham, selv om hun nægtede og græd.

Det skete blandt andet med ordene “du kan ikke sige nej til mig, når jeg er ophidset,” fremgår det af anklageskriftet.

Udover de mange voldtægtsforhold er Mohammed Ibrahim Ali også kendt skyldig i en lang liste af psykisk vold begået mod den 19-årige kvinde.

Det gælder blandt andet, at han beordrede hende til at sidde nøgen på gulvet i fem timer, hvor han kastede med vand og cigaretskodder på hende, mens han spyttede og tissede på hende for at fremprovokere en abort.

Han kaldte hende også en luder og en falsk muslim, beordrede hende til at bære tørklæde, forbød hende at have kontakt med andre personer, herunder ekspedienter i butikker, familier, venner og forbød hende at fortsætte på sin uddannelse, fordi en mandlig medstuderende en enkelt gang havde ringet til hende.

I dommen fremgår det også, at han klippede den 19-årige kvindes hår af og undersøgte hendes underliv for gemte telefoner, mens han videoovervågede og lydoptog lejligheden for at sikre, at hun ikke forlod stedet.

Udover den psykiske vold er Mohammed Ibrahim Ali også kendt skyldig i at have sparket, slået og spyttet på den 19-årige kvinde samt at have stukket fingre i hendes øjne og brændemærket hende med cigaretter.

Endelig blev den 39-årige også fundet skyldig i farlig vold og dødstrusler mod andre personer.

Forud for dommen i landsretten havde anklagemyndigheden nedlagt påstand om forvaring.

Et flertal i Vestre Landsret kunne ikke imødekomme anklagemyndigheden og idømte Mohammed Ibrahim Ali syv års fængsel for de mange tiltaleforhold. Derudover er han udvist for bestandig.

Tilbage i marts 2023 kom Retten ved Aarhus frem til samme kendelse. Det var Mohammed Ibrahim Ali selv, der ankede byrettens dom til frifindelse.

Mohammed Ibrahim Ali har et barn med den 19-årige kvinde, han har levet på lovligt ophold i Danmark i 28 år, men er irakisk statsborger.

Presse-fotos.dk fik torsdag aktindsigt i et andet anklageskrift, hvor den 22-årige Ibrahim Alhmidis er blevet kendt skyldig i at have kidnappet en ung kvinde efter en bytur i Jomfru Ane Gade og kørt hende til et afsides område, hvor han voldtog hende.