26. aug. 2022 - 11:51

Uheld skaber kæmpe kø på motorvej: 50 minutters længere køretidDer er fredag formiddag opstået en lang kø på Vestmotorvejen omkring Ringsted i retning mod Fyn.

“Vestmotorvejen, fra Køge mod Ringsted mellem serviceanlæg Kongsted N og Ringsted Ø <35>. Venstre spor spærret, uheld, politi og redningsmandskab er på stedet. Der forventes ryddet på stedet kl. 12:00,” lød det i første omgang fra Vejdirektoratet.

Senere lød det:

“E20 Vestmotorvejen, fra Køge mod Ringsted mellem serviceanlæg Kongsted N og Ringsted Ø <35> Kødannelse, forlænget rejsetid på op til 50 minutter. Køen skyldes et uheld på strækningen. Der forventes normal trafik igen først på eftermiddagen ,” skrev Vejdirektoratet.

“Der er tale om en mand, der har kørt ind i autoværnet på midterrabatten. Det ser ud som om, der er tale om et solo-uheld,” siger pressetalsmanden ved Midt- og Vestsjællands Politi til presse-fotos.dk

“Manden er kørt på hospitalet, men han er ikke umiddelbart i livsfare. Vi venter på autohjælp til bilen, og derfor kommer det til at tage tid at få afviklet trafikken.”