17. sep. 2022 - 13:35

Tyve stjal brændstof fra lastbiler: Taget på fersk gerningDe høje brændstofpriser har fået kursen på benzin og diesel til at gå i vejret. Der er i hvert fald flere, der har fået den gode ide at tømme lastbiler for brændstof.

Dén gode ide havde tre mænd også fået, da de gik på rov ved Ambolten i det sydlige Kolding omkring klokken 23.00 fredag aften.

LIGE NU LÆSER ANDRE: SATTE KRYDSET FORKERT: HAR NU VUNDET 70.000 KRONER

“De var i besiddelse af noget pumpeudstyr og havde nået at pumpe 40 til 50 liter diesel ud af de her biler. I hvert fald havde de en dunk med den mængde diesel i, fortæller Søren Liisberg, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi til JydskeVestkysten.

Da alle tre mænd er udlændinge skal udenrigsministeriet også være med til at tage stille til, hvor lang og hvilken slags straf, de tre man skal have. Det er endnu ikke taget stilling til, om de skal blive i landet eller skal udvises.

Det er ikke første gang, politiet fanger olietyve på danske rastepladser. For blot nogle uger siden var politiet også ude og fange olietyve: TYVE TØMMER 14 LASTBILER FOR BRÆNDSTOFANDRE LÆSER OGSÅ