Trendsales lukker og slukker i Danmark

Nu er snart slut med at købe og sælge brugt tøj på den populære side Trendsales.dk.

Det er ikke længe siden, at Trendsales blev opkøbt.

Allerede nu har den nye ejer af platformen valgt at lukke den.

Det skriver Finans på baggrund af en udmelding fra direktørerne i de to selskaber.

Trendsales blev solgt til en konkurrent kaldet Vinted.

Beslutningen kommer i kølvandet på, at man havde fyret alle sine ansatte i Danmark.

Ifølge Adam Jay, der er administrerende direktør hos Vinted, vil de danske kunder fortsat kunne få hjælp af danske medarbejdere, hvis de flytter med over på Vinted. Det skriver Ritzau.

‘Vi har set på, hvilken løsning, der vil give den bedst mulige oplevelse for vores medlemmer. Og det er egentlig ganske simpelt. Som sælger vil du naturligvis rigtig gerne have solgt din vare, og med flere købere på platformen er det lettere at sælge,’ forklarer Mads Mathiesen i Finans.

De nye ejere vil i stedet tilbyde Trendsales’ mere end én million brugere at flytte over til Vinted, som allerede opererer på 24 andre europæiske markeder, skriver Ritzau.

Der er administrerende direktør for Trendsales.

Brugerne bliver tilbudt at rykke over til konkurrenten Vinted. Her kan man handle tøj over ud over landets grænser – uden salgsgebyr, forklarer mediet.

Herefter forklarer Adam Jay, administrerende direktør i Vinted, at han ser lukningen af platformen som et nyt kapitel, og at Trendsales har lagt trædestenene for det nye projekt.

Trendsales-platformen lukker d. 10 oktober.

Vinted blev stiftet i 2008 og er nu Europas største brugtbørs for tøj og sko, skriver Ritzau.

Selskabet gik ind på det danske marked i september sidste år.

Papirtricket, dansetyven og lommetyven. Kender du tricktyvenes tricks? Presse-fotos.dk har lavet en oversigt og samlet en række forebyggende råd fra politiet. Læs historien her.

ONP