21. sep. 2021 - 13:38

Treårig dreng mistede livet i ulykke i børnehave – nu har politiet fundet årsagenBlomster ved børnehaven Myretuen, hvor en treårig dreng mistede livet i en ulykke onsdag eftermiddag

I torsdags beskrev vi her på Presse-fotos.dk, hvordan en treårig dreng var død af sine kvæstelser efter en alvorlig ulykke i naturbørnehaven Myretuen i Ullerslev ved Nyborg. På daværende tidspunkt kendte man endnu ikke de nærmere omstændigheder for ulykken, der skete på børnehavens legeplads. 

Men efter knap en uges efterforskning har Fyns Politi nu fundet ud af, hvad der skete den dag, hvor den treårige dreng mistede livet. 

“Efterforskningen har vist, at der er tale om en meget tragisk hændelig ulykke, som ingen strafferetlig kan drages til ansvar for,” skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse. 

Dermed afviser Fyns Politi, at der skulle være sket en forbrydelse i forbindelse med den 3 åriges død. 

Hvad der præcist er sket på legepladsen, der førte til den tragiske ulykke, oplyser Fyns Politi ikke i pressemeddelelsen, men de skriver videre, at de pårørende er underrettet, og at politiet ikke har yderligere oplysninger eller kommentarer til sagen. 

Politiet har ikke ville udtale sig om sagen indtil nu. Argumentet for dette har været, at sagen var under efterforskning. Allerede torsdag afviste direktør i Nyborg Kommune, Marianne Stentebjerg, at skulle være tale om andet end et meget tragisk, hændeligt uheld. 

“Der er ingen tvivl om, at det er en dybt ulykkelig hændelse, som berører os alle dybt,” sagde direktøren torsdag til Fyens Stiftstidende. 

Ifølge Fyens Stiftstidende reagerede personalet meget hurtigt, da ulykken skete onsdag eftermiddag. Der blev slået alarm ved at ringe 112, og personalet ydede førstehjælp til den treårige, som efterfølgende blev kørt på sygehuset OUH i Odense, hvor den treårige døde af sine kvæstelser. 

På ulykkesdagen var der krisepsykologer til stede i børnehaven, som hjalp personalet og børn.