29. jan. 2023 - 8:15

To personpåkørsler: Ung mand og midaldrende mand i kritisk tilstandPolitiet spærrer af ved Ceres-krydset

Søndag morgen er der sket to alvorlige færdselsuheld i Aarhus. En ung mand er ved det ene i kritisk tilstand efter at være blevet påkørt af en taxa – ved det andet uheld er en midaldrende mand blevet påkørt af en personbil og er også i kritisk tilstand

I de tidlige morgentimer søndag er Østjyllands Politi sammen med redningsmandskabet ude til to alvorlige færdselsuheld.

Klokken 04.43 fik politiet den første anmeldelse om et færdselsuheld på Vesterbrogade i Aarhus, hvor en ung mand er blevet påkørt af en taxa.

‘Den unge mand er i kritisk tilstand. Bilinspektøren arbejder i øjeblikket på stedet. I den anledning er trafikken spærret,’ oplyser Østjyllands Politi.

Politiet er i kontakt med taxachaufføren.

SE OGSÅ: BABY BORTFØRT FRA SYGEHUS AF BEDSTEFAR: POLITIET EFTERLYSER DENNE MAND

Anmeldelsen om endnu et alvorligt færdselsuheld fik politikredsen klokken 06.38 i krydset mellem Åby Ringvej og Bautavej i Aarhus.

‘Her blev en midaldrende mand påkørt af en personbil. Den påkørte mand er tilsvarende i kritisk tilstand. Vi arbejder på stedet, så kør venligst forsigtigt forbi,’ fortæller Østjyllands Politi.

Vagtchef Flemming Lau uddyber til B.T..

“Det er næsten identisk. Der er en personbil, der har påkørt en midaldrende mand, og det er også alvorligt lyder meldingen fra ambulancefolkene derude,” siger Flemming Lau til mediet.

Østjyllands Politi efterlyser vidner til episoderne. Hvis man har oplysninger i sagerne, bedes man derfor kontakte politikredsen på telefon 1-1-4.

OPDATERING:

Den ene af personerne er nu afgået ved døden. Det kan du læse mere om HER.ANDRE LÆSER OGSÅ