To mænd tvang trøjer og shorts fra FCK-fans: Nu er de bag tremmer

Arkivfoto

To mænd på henholdsvis 19 og 23 år er tirsdag blevet varetægtsfængslet for at have tvunget to FCK-fans til at tage trøjer og shorts af og aflevere dem.

De to mænd er blevet varetægtsfængslet for fire uger, mens en mand på 18 år blev løsladt. Han er dog fortsat sigtet i sagen.

Røveriet skete i et S-tog mellem Glostrup Station og Brøndbyøster Station 7. august i år, hvor Brøndby mødte FCK i Parken i København – en kamp, som FCK vandt 4-1.

LÆS OGSÅ: Voldsom ballade efter kamp mellem FCK og Brøndby: Flere anholdte

“Sagen her er et klart signal til hooligan-miljøet. Selv om tiden går, så forsvinder disse sager ikke, og politiet efterforsker videre – og det er netop på baggrund af efterforskning, at vi kunne anholde de tre personer i morges,” siger politikommissær Søren Andersen, Københavns Vestegns Politi, til politiets hjemmeside.

Sagen ligner en sag, hvor Københavns Politi sigtede en ung mand for røveri under lignende omstændigheder efter fodboldkampen i Parken den 7. august. I sagen, hvor Københavns Vestegns Politi nu har foretaget anholdelse, er forholdet sket før kampen i Parken.

LÆS OGSÅ: Brøndby IF får kæmpe straf: efter ballade: Ingen udebanefans længere