To 15-årige overfalder flere betjente

To 15-årige drenge er blevet anholdt efter at have overfaldet to betjente lørdag aften under byfesten i No i Vestjylland.

På vej hjem fra byfesten kort ført midnat stødte de to betjente ind i en gruppe unge mennesker, som var blevet afvist af vagterne i indgangen.

Herefter retter en af betjentene henvendelse til gruppen og siger, “at nu er det vist på tide, at de går hjem”, fortæller vagtchef fra Midt- og Vestjyllands Politi til mediet.

Kommentaren får gruppen af unge til at skubbe til de to betjente.

Den ene af dem falder på jorden, hvor han både bliver slået og sparket.

Det skriver det lokale medie Dagbladet Ringkøbing Skjern.

– Han har blandt andet fået et brud på ansigtsknoglen under højre øje og skal formentlig tjekkes på Skejby (Aarhus Universitetshospital, red.) af en specialist, siger vagtchef Jens Claumarch til Dagbladet Ringkøbing Skjern.

Betjentene var ikke på arbejde under hændelsen.

Derfor måtte nogle kolleger rykke ud. Det var i den forbindelse, at de to drenge blev anholdt.

Det kan ikke udelukkes, at flere vil blive anholdt, lyder det.

Hvad de to 15-årige vil blive sigtet for, afhænger af, om de to betjente nåede at sige, at de var fra politiet, inden overfaldet skete.

Men de bliver formentlig sigtet for enten kvalificeret vold eller vold mod tjenestemand, skriver det lokale medie.

I en anden sag er en 40-årig mand blevet overfaldet på åben gade med blandt andet en caféstol. Han modtog også spark og slag i ansigtet, mens han lå på jorden. Politiet leder efter gerningsmændene. Læs historien her.