Teenagepige udsat for uhyggelig hændelse på station

Politiet oplyser, at de tager sag om teenagepige meget alvorligt og vil gerne høre fra eventuelle vidner. Samtidig er et signalement af en gerningsmand delt med offentligheden

En 16-årig pige fik mandag aften en meget ubehagelig oplevelse på banegården i Viborg, da hun blev passet op af en endnu ukendt gerningsmand.

Pigen har fortalt politiet, at han skubbede hende op ad en væg, mens han blandt andet befølte hende på brysterne og forsøgte at kysse hende.

Episoden skete mandag aften omkring klokken 19.30 på toilettet i kælderen, som ligger under Viborg Banegårds ventesal. (Nederst kan du læse et signalement af gerningsmanden)

Under hændelsen lykkedes det til sidst pigen at vriste sig fri, men tilbage i ventesalen nåede han hende igen, oplyser politiet til TV Midtvest.

“Han henvendte sig atter til hende, men hun råbte stop og nej, og så forlod han stedet,” fortæller politiassistent Jesper Overby fra lokalpolitiet i Viborg til mediet.

Den 16-årig pige har oplyst til politiet, at der var andre personer til stede i ventesalen, og dem vil politiet gerne i kontakt med.

Jesper Overby siger, at politiet tager sagen meget alvorligt, da sagen kan skabe utryghed. Uden at gå i detaljer tilføjer han, at politiet allerede har noget at arbejde videre med.

Hvis du er vidne i sagen, kan politiet kontaktes på telefon 1-1-4.

Gerningsmanden beskrives som værende sort i huden, cirka 30 år, 165 centimeter høj, buttet med kort hår, mørkt tøj og talte gebrokkent dansk.

Denne morgen er der sket en forfærdelig færdselsulykke, hvor en grisetransport med hele 200 grise er væltet på en landevej. En dyrlæge er på vej til stedet, mens mange af grisene meldes døde.

Illustrationsfoto