Tårnhøje flammer smadrer bygning på Vestegnen

Flere meter høje flammer er fredag aften i gang med at rasere en industribygning på den københavnske vestegn. En røgsøjle kan ses mange kilometer væk

Københavns Vestegns Politi er sammen med brandvæsenet massivt til stede ved en brand i en bygning på Krondalvej i Rødovre.

Det bekræfter politiet på det sociale medie X.

‘Bygningen er overtændt. Borgere i området bedes respektere afspærringen og følge anvisningerne på stedet,’ lyder det fra politiet.

Ifølge den indledende anmeldelse er branden brudt ud i en industribygning. Hovedstadens Beredskab oplyser i den forbindelse, at der ikke er fare for nogen personer.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Branden er meget voldsom

Billeder fra stedet viser, at tårnhøje flammer puster sig ud af bygningens vinduer, mens en flere hundrede meter høj røgsøjle, der kan ses mange kilometer væk, hejser sig op over den københavnske vestegn.

Presse-fotos.dks udsendte til stedet oplyser senere, at der er tale om brand i et vaskeri – og at beredskabet frygter, at flammerne kan sprede sig til kolonihavehuse.

Flere brandstationer er blevet kaldt for assistance for at hjælpe med brandslukningen. Københavns Vestegns Politi har på nuværende tidspunkt ikke offentliggjort informationer omkring en mulig brandårsag.

Sender omkring klokken 22.00 oplyser Hovedstadens Beredskab, at man stadig kæmper for at forhindre, at branden spreder sig til omkringliggende bygninger.

Samtidig meddeler Københavns Vestegns Politi klokken 22.10, at branden er under kontrol, men at beredskabet vil være mange timer på stedet endnu.

“Det er endnu for tidligt at sige noget om brandårsagen,” lyder det.

Tidligere i dag rykkede politi og brandvæsen talstærkt ud til meldinger om brand i fagforeningen 3F – her er beredskabet flere timer efter stadig til stede.

Presse-fotos.dk følger sagen …