Brand i 3F-bygning i Herning: Håndværkeres arbejde mistænkes for at være årsagen

Politiet er sammen med brandvæsenet og ambulancetjenesten rykket ud til brand i en bygning, der huser fagforeningen 3F

Midt- og Vestjyllands Politi har fredag klokken 15.57 modtaget en anmeldelse om brand på Birk Centerpark i Herning, hvor flere brandbiler og politibiler er rykket ud.

På adressen har fagforeningen 3F lokaler, oplyser vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi Andreas Andersen til Presse-fotos.dk.

“Det er korrekt, at vi er ude på adressen, hvor der skal være opstået brand i bygningens tagkonstruktion. Det er en automatisk brandalarm, der er aktiveret, og sprinkleranlægget i bygningen er tændt,” siger vagtchefen og tilføjer:

“Lige nu koncentrerer brandfolkene sig om tagkonstruktionen, hvor branden er i gang, men branden har spredt sig til øvrige dele af bygningen.”

(Artiklen fortsætter under billedet)

Flere brandbiler er sammen med politiet på stedet

Vagtchef Andreas Andersen fortæller desuden, at der ikke er nogen personer, der er kommet til skade, eller som er i fare. Medarbejderne holder fredag fri.

Politiet har samtidig allerede nu et bud på, hvordan branden er opstået.

“Der har tidligere på dagen været nogle håndværkere på adressen, som har brændt tagpap. Det kan ikke afvises, at branden skal være opstået på den baggrund,” siger Andreas Andersen.

Kort før klokken 17.00 kæmper brandfolkene stadig med branden i tagkonstruktionen.

I en anden sag er politiet på jagt efter en mand, der er er mistænkt for flere alvorlige forbrydelser. I den forbindelse er der blevet offentliggjort billeder af ham.

Presse-fotos.dk følger sagen …