Student frygtes omkommet: Her er seneste nyt

Presse-fotos.dk bringer her seneste nyt i sagen om den 20-årige mandlige student, der frygtes omkommet i en drukneulykke

Natten til lørdag besluttede en 20-årig, nyudklækket student sig for sammen med sine to kammerater at sejle tværs over Nørresø i Viborg i hver deres kajak.

Men det var kun de to venner, der ankom til den modsatte side af søen, og den 20-årige student er aldrig dukket op.

Siden da har myndighederne sat massivt ind i eftersøgningen af den unge mand, hvor blandt andet en helikopter i mange timer har cirklet over søen, mens overfladesvømmere, dykkere og hundepatruljer har afsøgt søen og området omkring.

Indtil videre har eftersøgningen ikke bragt noget af sig, men nu har Midt- og Vestjyllands Politi sammen med Viborg Kommune koordineret en indsats, hvor en båd vil begynde at trække fiskenet henover bunden af søen, hvor politiet finder det relevant.

Det oplyser Vagtchef ved politikredsen Lars Even til TV Midtvest.

“Eftersøgningen bliver ved, så længe det er relevant,” siger han til mediet og tilføjer, at helikopteren vil blive benyttet over søen frem til sent ud på eftermiddagen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Denne helikopter har i flere timer cirklet over søen

Flere frivillige og bekendte til den 20-årige student er i løbet af dagen dukket op ved søen for at hjælpe med eftersøgningen.

Det gælder blandt andet veninderne Emma Julie Hangaard og Solvej Kristensen på 21 og 22 år, som går og leder i vandkanten.

Venneparret fortæller, at de selv skulle have været til studentergilde lørdag, men at hele Viborg har sat tidens studenterfejringer på pause på grund af den tragiske sag.

“Man har lidt en dårlig mavefornemmelse med det hele. Det er mange timer nu, og man frygter lidt det værste,” siger de til TV Midtvest.

Midt- og Vestsjællands Politi modtog anmeldelsen om den mulige drukneulykke i nat omkring klokken 02.00. Politikredsen opfordrer beboere i området til at kigge i haver og skuer i håb om, at studenten kan have lagt sig til at sove der.

Tidligere på dagen fandt politiet en tom kajak i søen, men der er endnu ikke nogen spor efter den unge mand.

En efterlysningen af den 20-årige student florerer på de sociale medier og viser en by i panik. Du kan se efterlysningen og billedet af ham her.