Student frygtes død: Efterlysningen florerer på sociale medier

Obs: Presse-fotos.dk har valgt at fjerne studentens navn og billede fra artiklen, fordi politiet nu formoder, at han er død

En 20-årig mandlig student forsøgte natten til lørdag at krydse en dyb sø sammen med to kammerater. Han kom dog aldrig i land sammen med dem. Nu deles en efterlysningen bredt på de sociale medier – efterlysningen kan du se nederst

Lørdag morgen er der panisk stemning i området omkring Viborg, da den 20-årige mand frygtes omkommet i en drukneulykke.

Midt- og Vestjyllands Politi modtog anmeldelsen om forholdet i nat klokken 02.10, hvor man kort efter ankomst til stedet kunne finde den 20-åriges tomme kajak i Nørresø i Viborg.

Den 20-årige nyudklækkede student havde kort forinden forsøgt at krydse den dybe sø sammen med to kammerater i hver deres kajak, men det var kun hans venner, der nåede den anden side, oplyser vagtchef Lars Even ved Midt- og Vestjyllands Politi.

“Vi vil gerne have folk i området til at hjælpe med at kigge i skure og udhuse. Det kan være, vi er heldige, at han er kommet i land og har lagt sig til at sove et sted,” siger Lars Even, der er vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi til TV Midtvest.

Han oplyser, at politiet har ledt med helikoptere, hundepatruljer og almindelige patruljer i nat, men at det er sket uden held.

I løbet af lørdagen vil politiet fortsætte med at søge med helikopter, mens der er tilkaldt overfladesvømmere og både fra Beredskabsstyrelsen.

Midt- og Vestjyllands Politi anbefaler, at man henvender sig til dem, hvis man har oplysninger, der kan gavne eftersøgningen af den unge mand.

Samtidig opfordrer politikredsen til, at man respektere de steder, som politiet arbejder, hvis man tager ned til søen for at hjælpe.

Nederst kan du se den efterlysning, der florerer på de sociale medier.

Presse-fotos.dk følger sagen …

Presse-fotos.dk har fået aktindsigt i et anklageskrift i en voldsom sag, hvor en voldtægtsforbryder truede med at skære sit offers hund over med en motorsav, hvis hun ikke lukkede ham ind. Samme mand har på et andet tidspunkt voldtaget en mindreårig pige ved Dagli’ Brugsen.