Student forsvundet: Politiet med sørgelig nyhed

Lørdag nat forsvandt en blot 20-årig mand, da han var ude og sejle med nogle kammerater. Siden har politiet, forsvaret, beredskabet og Beredskabsstyrelsen været på en intens jagt for at finde manden – men uden held.

Politiet og beredskabet har sat alle kræfter ind for at finde den unge student, der er forsvundet ved Nørresø i Viborg.

Der er blevet brugt helikopter, som har fløjet i pendulfart over søen, hundene har afsøgt området i flere kilometers radius, vandsøgningshundene er blevet sejlet ud på søen og man har sågar kastet et stort fiskenet ud over søen. Intet alle disse initiativer har dog ledt til, at den 20-årig student er blevet fundet.

Nu kan vagtchefen komme med en opdatering, som ganske enkelt er en sørgelig melding fra stedet.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Politiet har hele tiden vurderet situationen og mulighederne for, hvordan man kan komme tættere på at finde den unge mand. Nu er man ved at være tømt for mulighederne.

“Vi er ved at have udtømt de muligheder, vi har.

Sådan lyder den korte, men sørgelige melding fra Carsten Henriksen, der er vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, til TV Midtvest.

Omkring klokken 16 har man også sat helikopteren på pause, da man har vurderet, at den potentiale er opbrugt på nuværende tidspunkt.

Der er dog fortsat chance for, at den kan komme i luften igen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Den chokerende melding om den unge mands forsvinden har ramt hans skolekammerater hårdt. Manden er netop dimitteret fra Viborg Katedralskole og hele skolen er dybt berørt.

Derfor gør personalet og ledelsen nu en indsats for at afhjælpe sorgen og bekymringen, der har lagt sig over de unge studenter i hele byen.

Skolen har meldt ud, at der vil være en krisepsykolog til rådighed for alle, der har brug for en snak for at komme gennem den sværere tid med både bekymring og uvished omkring den 20-årige mand.

Tidligere på dagen kunne politiet fortælle om nogle af de nye metoder man har taget i brug for at finde den unge mand. Man er nu nået til et punkt, hvor man har trukket på erfaringer fra Kim Walls forsvinden, da Peter Madsen smed hende ud i vandet.