Stort uheld: Motorvej spærres i flere timer

Politiet meddeler netop nu, at der er sket et større motorvejsuheld med 13 køretøjer og 11 kvæstede. Uheldet har nu ført til en fuldstændig afspærring af begge retninger

“Det er lokalt meget glat!”

Sådan lyder det søndag morgen fra politiet, efter et større motorvejsuheld er sket på E20-motorvejen. Uheldet har resulteret i, at politiet sammen med øvrigt beredskab har set sig nødsaget til at lukke motorvejen i begge retninger.

Ifølge Vejdirektoratet er sammenstødet sket mellem <54> Vissenbjerg og <55> Aarup i den vestgående retning.

Her er flere køretøjer forulykket i, hvad Fyns Politi selv kalder et ‘større uheld’.

‘Større færdselsuheld på E20 Fynske motorvej i både vestlig og østlig retning v. Vissenbjerg. Der er lokalt meget glat!,’ fortæller vagtchefen ved Fyns Politi.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Mindst fire ambulancer er fremme på stedet

Vejdirektoratet oplyser, at den vestgående retning formentlig vil være afspærret i flere timer, mens den østgående retning snart vil åbne.

‘Der er kødannelser på strækningen, og den afspærrede motorvej forventes tidligst genåbnet omkring middag,’ skriver Vejdirektoratet, der først forventer normal trafik igen hen på eftermiddagen.

Ifølge Presse-fotos.dks udsendte har det netop haglet i området omkring uheldsstedet.

Billeder fra stedet viser også en meget glat motorvej. Fremme ved uheldsstedet er mindst fire ambulancer, brandbiler og politiet.

Senere har politiet oplyst, at mindst 13 køretøjer er involveret, mens der er mindst 11 tilskadekomne herunder to alvorligt. Politiet kan på nuværende tidspunkt ikke komme tilstanden på de implicerede nærmere.

Det er under et døgn siden, at beredskabet rykkede ud til et andet voldsomt uheld, hvor mindst tre ambulancer deltog. Her var en person fastklemt, mens billeder fra stedet viser, at bilerne endte oven på hinanden i grøften.

Presse-fotos.dk følger sagen …