12. okt. 2022 - 22:33

Stort politiopbud på torsdag: Ingen grund til bekymringHvis du opholder dig i og omkring Aalborg Lufthavn og Flyvestation Aalborg på torsdag den 13. oktober, så vil højst sandsynligt se en masse politibetjente, patruljebiler og høre lyden af sirener.

Men der er ingen grund til bekymring. Det er Nordjyllands Politi, som vil være til stede i området, da de har planer om en større beredsskabsøvelse.

Det skriver Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

LIGE NU LÆSER ANDRE: MAND NÆGTER VOLDTÆGT: “JEG ER BARE TIL VOLDSOM SEX”

“Borgerne, der måtte færdes i området og se eller høre noget, behøver ikke være urolige. Slet ikke. Det er blot vores beredskabsøvelse, der løber af stablen”, siger den øvelsesansvarlige, vicepolitiinspektør Henrik Skals.

Politiet kan ikke komme med oplysninger om, hvad øvelsen kommer til at gå ud på, da det er vigtigt, at det hele kommer til at være så virkelighedsnært for deltagerne i øvelsen.

Henrik Skals forventer dog, at der kan komme mindre gener for trafikanterne i området, når øvelsen er i gang. Men vicepolitiinspektøren håber dog på, at folk vil udvise forståelse for politiets øvelse, så de kan blive bedre til at takle situationer, når der er allermest brug for politiets skarphed.